Znamení zvěrokruhu Býk

Znamení zvěrokruhu Býk

(21. dubna - 21. května)

Býci jsou známí svou stálostí, praktičností a silnou vůlí. Lidé narození pod tímto znamením jsou často vnímáni jako spolehliví, trpěliví a pracovití. Mají pevně zakotvený smysl pro realitu a hodnotí stabilní životní styl, pohodlí a materiální zabezpečení.

Býci mají také velmi silný smysl pro krásu a jsou často přitahováni k umění, hudbě a všemu, co stimuluje smysly. Mají přirozený vkus a chtějí si užívat to nejlepší, co život nabízí, a to jak ve fyzické, tak v estetické rovině.

Jsou to také velmi loajální a oddaní lidé, ať už jde o vztahy, práci nebo projekty, na kterých pracují. Když se Býk něčemu zaváže, je to obvykle na dlouho a s velkou pečlivostí a vytrvalostí.

Býci jsou však také známí svou tvrdohlavostí. Mají své názory a hodnoty, a mohou být velmi neochotní je změnit. Toto může být zároveň jejich síla i slabina, protože zatímco tato vytrvalost může vést k úspěchu, může také vést k nepružnosti a odmítání přizpůsobit se novým situacím.

V mezilidských vztazích jsou Býci často velmi milující a ochotní. Mají hlubokou potřebu pro bezpečí a stabilitu, což se projevuje v jejich vztazích. Jsou ochotní tvrdě pracovat na udržení harmonie a pohody ve svých blízkých vztazích a cení si trvalých spojení.

Drahokamy pro Býka: růženín, achát, tygří oko, rodonit

 

NÁRAMKY Z RŮŽENÍNU

NÁRAMKY Z ACHÁTU

NÁRAMKY Z TYGŘÍHO OKA

NÁRAMKY Z RODONITU