Znamení zvěrokruhu Beran

Znamení zvěrokruhu Beran

(21. března - 20. dubna)

Beran, první znamení zvěrokruhu, je známý svou energií, odvahou a přímočarostí. Lidé narození v tomto znamení jsou často považováni za přirozené vůdce, kteří neváhají jít do čela a přijmout výzvy. Mají silnou a dynamickou osobnost a jsou známí svou aktivitou a rozhodností.

Berani jsou také známí svou impulzivitou a spontánností. Rádi začínají nové projekty a vrhají se do dobrodružství s velkým nadšením, někdy však mohou mít problém s dokončováním zahájených úkolů, neboť hledají neustálé vzrušení a nové výzvy.

Jsou to konkurenční jedinci, kteří mají rádi soutěže a výzvy. Tato soutěživost může být velkým hnacím motorem pro jejich úspěch, ale může také vést k netrpělivosti a frustraci, pokud věci nejdou podle plánu.

V mezilidských vztazích jsou Berani upřímní a přímí. Mají silný smysl pro spravedlnost a nebojí se říct, co si myslí. Jsou vášniví a

často velmi loajální, ale jejich nezávislá povaha může někdy vést k nedorozuměním v blízkých vztazích.

Berani jsou také známí svým optimismem a schopností rychle se vzpamatovat z neúspěchů nebo zklamání. Mají schopnost vidět svět z nových a svěžích perspektiv, což je činí skvělými inovátory a průkopníky. 

Drahokamy pro Berana: Hematit pomáhá udržovat jejich přirozenou energii a odvahu, jaspis podporuje jejich přirozenou vitalitu a odolnost, ametyst může pomoci vyrovnat jejich impulzivní povahu a podpořit vnitřní klid,  také topaz má uklidňující vlastnosti, přináší klid a pomáhá zvládat stres.

NÁRAMKY Z HEMATITU

NÁRAMKY Z JASPISU

NÁRAMKY Z AMETYSTU

 

NÁRAMKY Z TOPAZU