Znamení zvěrokruhu Blíženci

Znamení zvěrokruhu Blíženci

(22. května - 21. června)

Blíženci jsou známí svou rychlostí myšlení, komunikativností a zvědavostí. Jsou to lidé, kteří mají výrazný intelekt a jsou schopni rychle chápat různé koncepty. Jsou otevření novým zkušenostem a mají tendenci být stále v pohybu, hledají nové dobrodružství a příležitosti.

Blíženci mají silné komunikační dovednosti a jsou schopni vyjádřit své myšlenky a názory s jasností a šarmem. Mají sklony k debatám a diskusím a jsou často velmi společenští. Jsou to skvělí posluchači a mají schopnost se rychle adaptovat na různé sociální situace.

Jsou to také velmi flexibilní lidé, kteří se nebojí změn a nových výzev. Jsou schopni rychle se přizpůsobit novým okolnostem a mají sklony zkoumat různé aspekty života. To je činí velmi zajímavými a vícestrannými jedinci.

Blíženci mohou však být také někdy povrchní a nesoustředění. Mají tendenci být rozptýlení a někdy nedokončí to, co začnou, protože se rychle přesunují k něčemu novému. Může jim také chybět trpělivost a hloubka ve vztazích.

V mezilidských vztazích jsou Blíženci obvykle velmi společenští a přátelští. Rádi se baví a mají rádi rozmanitost v lidech, se kterými jsou. Jsou otevření novým přátelstvím a sociálním interakcím.

Drahokamy pro Blížence: achát, topaz, tygří oko, amazonit, křišťál

 

NÁRAMKY Z ACHÁTU

 

NÁRAMKY Z TOPAZU

 

NÁRAMKY Z TYGŘÍHO OKA

NÁRAMKY Z AMAZONITU

NÁRAMKY Z KŘIŠŤÁLU